APEL: POMOZIMO NATAŠI!

U toku je akcija prikupljnja novca za lečenje Nataše Savić iz Kostolca, nekadašnje direktorke Privrednog društva „RIO“ Kostolac. Ona se nedavno obratila javnosti sa molbom za hitnu pomoć za nastavak lečenja od karcinoma sa metastazama na kostima i koštanoj srži C79.5. 

U svojoj molbi ljudima dobre volje, Nataša kaže:

„Protekle dve i po godine sve sam sama finansirala i ostala sam bez sredstava za dalju borbu sa ovom opakom bolešću. Posle svih terapija stanje je u progresiji. Još dva pršljena su zahvaćena i moram da primam Zometu, terapije koje se kupuju. U Srbiji se daju samo u privatnim bolnicama.
Kontaktirala sam doktore u inostranstvu i tražim način da produžim svoj životni vek. A troškovi su ogromni. Ne gubim nadu da mogu da produžim život, ali ne mogu sama. Zato se obraćam vama molbom za pomoć. Pre dve godine mi je dijagnostikovan invazivni karcinom dojke, kroz napornu borbu i lečenje na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, hemioterapije, operacije i zračenja uspeli smo da, karcinom dojke, izlečimo. Mislila sam da je to kraj mom problemu sa ovom surovom bolešću, prve kontrole su pokazale da je sve u redu. Od aprila ove 2019.godine nakon nove kontrole, pojave nekontrolisanih bolova, razna snimanja i dijagnostikovanja pokazuju nešto čemu se nismo nadali. Bolest je uznapredovala, tačnije rečeno, metastazirala. Tako da danas moja dijagnoza glasi: metastaze na kostima i koštanoj srži C79.5
Terapije su krenule imala sam zračenja i šest ciklusa hemioterapije. Kako ova bolest iziskuje i dodatna sredstva kako za jačanje organizma (imuniteta), suplemente ishrani i razne imuno terapije, tako i za lečenje i moju želju da se obratim i potražim sve što bi moglo da donese boljitak ili bar da uspem da produžim koju godinu života. Moja porodica i ja nismo u prilici da finansijski podnesemo sav teret ove teške borbe, te vas molim da, ako ste u bilo kakvoj mogućnosti, pomognete da sakupim sredstva i priuštim sebi lečenje i oporavak.“

Kampanju prikupljanja novčane pomoći pokrenulo je i ovih dana formirano humanitarno Udruženje „Solidarnost online“ Požarevac, o čijim aktivnostima možete potražiti više u Facebook grupi Pozarevac online.BUDIMO LJUDI, POMOZIMO NATAŠI!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *