Bambi dobitnik priznanja „Najbolje iz Srbije“

Beograd, 28. novembar 2019. – Kompanija Bambi proglašena je za najbolji korporativni brend u kategoriji hrane, na ovogodišnjoj dodeli priznanja „Najbolje iz Srbije“, u organizaciji Privredne komore Srbije i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Na brendovima kompanije Bambi, pre svega Plazmi, su odrastale i odrastaju brojne generacije. Mi, iz Bambija, nastojaćemo i dalje da opravdamo poverenje koje nam se ukazuje sve ove godine, negujući tradiciju omiljenog domaćeg brenda,“ istakao je prilikom preuzimanja nagrade u ime kompanije Bambi Vukašin Petković, direktor pravnih i korporativnih poslova.

Vukašin Petković, direktor pravnih poslova u kompaniji Bambi

Ovo je druga godina za redom kako kompanija Bambi dobija najviše priznanje u ovoj kategoriji na izboru „Najbolje iz Srbije“. Bambi, jedna od vodećih regionalnih kompanija u konditorskoj industriji, ovom nagradom je još jednom potvrdila svoj neprikosnoveni kvalitet i lidersku poziciju.

Prizanje Najbolje iz Srbije kompaniji Bambi
Kompanija Bambi, jedna od vodećih konditorskih kompanija u regionu, od juna ove godine zvanično je deo Coca-Cola HBC grupe. Bambi je osnovan 1967, i vodeći je proizvođač konditorskih proizvoda iz Požarevca. Brendovi ove kompanije su Plazma, Wellness, Zlatni Pek, Josh i Bambi. Bambijev vodeći brend biskvita, Plazma je lider u svojoj kategoriji i jedan je od najprepoznatljivijih brendova u Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *