BEŽAO DŽIPOM OD POLICIJE, DOK NISU PRIPUCALI!

PREUZETO SA: TPKNEWS

U petak u večernjim časovima na magistralnom putu Požarevac-Veliko Gradište u mestu Sirakovo saobraćaćajna policija pokušala je da zaustavi džip „Frontera“ sa italijanskim tablicama, kojim je upravljao Saša S.(40) iz Sirakova.

Foto: Promo

Na pokušaj zaustavljana vozač džipa samo je dodao gas i nastavio da beži magistralom, potvrđeno nam je u Osnovnom tužilaštvu u Velikom Gradištu.

Policija se, uključivši sirene, odmah dala u poteru za njim. U jednom trenutku, saznajemo iz istrage, policijski automobil zaobišao je džip preprečivši mu put. Vozač džipa je savladao prepreku tako što je skrenuvši sa puta u blatnjave njive, nastavio da beži. Policajci su krenuli za njim. U jednom trenutku džip se u blatu zaglavio nasred njive. Videvši da mu se približava policija vozač je izašao iz džipa i nastavio da pešice beži, ne obaziraću se na naredbu policije da stane i preda se. Pošto se nije povinovao naredbi da se preda, policija je, kao znak upozorenja, zapucala za njim. Tek nakon pucnjave odbegli vozač je stao i predao se.

Alkotestom utvrđeno je da je Saša S. Imao 1,5 promila alkohola u krvi, te je odmah upućen na 12-časovno trežnjenje. Proverom je utvrđeno da su na džipu bile lažne talijanske tablice.

M.V.

OPŠIRNIJE OVDE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *