БУБУШИНАЦ 2018“: Турнир за памћење

 

Стонотениски турнир „Бубушинац 2018“ је оправдао очекивања. Одлична организација и велики број учесника су потврдили да је стони тенис у експанзији и има традицију у пожаревачком крају. Уз све то иде и чињеница да је виђен и веома добар квалитет играча и мајстора целулоидне лоптице.

Наступили су играчи из: Пожаревца, Костолца, Свилајнца, Кучева, Петровца на Млави, Курјача, Касидола, Рама, Братинца, Маљуревца и Бубушинца. У сениорској конкуренцији учествовало је 35 стонотенисера. Код јуниора било је 10 дечака и девојчица из клубова: Млади радник, Рудар и Бубушинац и они су дали посебан тон турниру исказујући свој таленат, што је значајно за будућност овог спорта.

Организатори турира су били: Драгиша Стокић „Шеки“, Влада Јовић „Поп“ и Радиша Филиповић „Филе.“ Такмичарска комисија у саставу: Милан Радовић, Срђан Стевић и Драгиша Стокић успешно је руководила турниром. У првој фази играло се по групама.

Резултати –(сениори ½ полуфинале):

Алекса Димитријевић – Драган Пауновић 1:3.

ПОБЕДНИЦИ ТУРНИРА У БУБУШИНЦУ

Урош Јеремић – Александар Лецић 3:1.

Финале: Урош Јеремић-Драган Пауновић 3:0.

Јуниори(1/2 полуфинале):

Милош Митић – Даница Петровић 2:1.

Ђорђе Грујичић – Стефан Ђорђевић 2:1.

Финале: Ђорђе Грујичић – Стефан Ђорђевић 2:1.

Награде за освојено 1, 2, 3. и 4. место (пехар, медаља и захвалница), уручили су: сениоримаЗлатан Костић, председник Савеза спортова града Пожаревца, јуниорима Драгиша Стокић „Шеки“, легенда стоног тениса, а захвалнице свим такмичарима за учешће на турниру је предао Радиша Филиповић „Филе.“

Текст и фото: Р.Сандић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *