ЦАРЕВАЦ: ЂАЦИ У ТОПЛИМ УЧИОНИЦАМА

             Председник општине, Драган Милић, обишао је данас, са сарадницима, реновиране објекте Дома културе и подручног одељења ОШ “Миша Живановић“ у Царевцу.

            Новембра прошле године, у царевачкој овновној школи,  подручном одељењу ОШ “Миша Живановић“,  монтирана је котларница и уведено централно грејање за објекат у чијем је саставу и одељење Предшколске установе.

            Постављено је 15 грејних тела са термоглавама, ради боље регулације температуре у обе учионице, предшколском одељењу, зборници, холу и санитарним просторијама. Коришћена су средства општинског буџета у висини од 660.000 динара.

            Крајем прошле године, завршени су и радови на замени кровног покривача старог дела зграде Дома културе у Царевцу. Том приликом, санирано је  290 m2 кровне конструкције, у шта је из општинског буџета уложено око 620.000 динара.

            Ове објекте у Царевцу представници локалне самоуправе обишли су данас у пратњи директора Школе, Дејана Рајковића, директорке ПУ “Мајски цвет“, Славице Јанковић, и председника Месне заједнице Царевац, Славише Аћимовића.

Б. П.

.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *