CRVENI KRST DAROVAO POKLON PAKETE BEBAMA

У породилишту Опште болнице Пожаревац мајкама беба рођеним у Недељи Црвеног крста уручени су данас пригодни пакети, у оквиру традиционалне акције „Пакет за тек рођене бебе“.

У Недељи Црвеног крста рођено је 17 беба.

Поклон Пакете мајкама су уручили Милутин Аврамовић, председник Црвеног крста Пожаревац, Дејан Крстић, члан Градског већа и др Данко Николић, директор Опште болнице Пожаревац.

Милутин Аврамовић, председник Црвеног Крста Пожаревац, учитељ по професији, нагласио је да је у школама све мање деце и да се наталитет мора стимулисати различитим мерама и организованим акцијама. Дејан Крстић је најавио да ће Град Пожаревац наставити да подржава и помаже овакве и сличне пројекте и акције. Саша Обрадовић, секретар Црвеног крста Пожаревац је истакао да се овом акцијом Црвени крст Пожаревац придружио националној стратегији у борби против пада наталитета, пожелевши бебама срећно детињство, дуг и успешан живот.

Др Данко Николић, директор Опште Болнице у Пожаревцу, захвалио се Црвеном крсту на поклонима, наводећи да је од почетка године регистрован тренд раста рођења беба, те да нада да ће се тај тренд наставити и у будућности. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *