ДАН ОПШТИНЕ КУЧЕВО

     Владимир Стојановић

Свечаном седницом Скупштине општине и пригодним културно-уметничким програмом, данас је прослављен Дан општине Кучево.

На данашњој свечаности у великој сали кучевачког Центра за културу, приказан је документарни филм о резултатима постигнутим у протеклих годину дана, а председник Општине Владимир Стојановић је у свом обраћању окупљеним гостима посебно нагласио потребу за јединством у предстојећим активностима на развоју и унапређењу услова живота на подручју ове локалне заједнице.

 

На свечаности су уручена и признања најзаслужнијим организацијама и појединцима.

Плакете су добили: Александар Ђокић, начелник Браничевског управног округа, Центар за културу „Вељко Дугошевић“ Кучево, Туристичка организација Кучево, Тамара Новаковић из Кучева, Данијел Јовановић из Мустапића, Станко Траиловић из Церемошње, Стонотениски клуб Зеленик, Џудо клуб Кучево, Удружење власника шума „Шуме Хомоља“, као и ученици генерације основних школа са подручја ове општине: Илија Базић – ОШ „Угрин Бранковић“ Кучево, Александра Николић – ОШ „Слободан Јовић“ Волуја“, Јован Павловић“ – ОШ „Вељко Дугошевић“ Турија и Јелена Ковачевић – ОШ „Милутин Миланковић“ Раброво.

                                                                                                                                                           Добитници повеља и захвалница

 

Захвалнице су добили: МЗ Кучајна, „Буги промет“ ДОО Дубока, Гроздана Марковић из Кучева, Никола Мишић, полицијски службеник из Кучева, др. вет. мед. Жељко Јовановић из Каоне, Александра Милошевић из Мустапића, Катарина Станковић и Анастазија Стојковић из Кучева за постигнуте резултате у спорту, као и средњошколци из Раброва Илија Ковачев за освојено прво и Анастасија Милошевић за освојено друго место на републичком такмичењу „Књижевна олимпијада“.

   Ученици генерације са предаседником општине и председницом СО Кучево

 

У културно-уметничком делу свечаности учествовали су рецитатори, фолклорни ансамбли, солисти и инструменталисти са подручја ове општине.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *