DRUGI PIŠU: ČUDNE OKOLNOSTI PUCNJAVE U POŽAREVCU: Napad na pomoćnika gradonačelnika – namera ili slučajnost

Portal TPKNEWS objavio je danas nove detalje o pucnjavi na tri automobila, koja se dogodila u nedelju uveče u Ratarskoj ulici u Požarevcu:

Dragan Kostić, pomoćnik gradonačelnika Požarevca za infrastrukturu i investicije i potpredsednik Gradskog odbora SNS, dao je izjavu policiji povodom incidenta od subote uveče, kada je P.P. (32) vazdušnim pištoljem pucao u službeni auto u kom se on nalazio sa suvozačem.

Dragan Kostić i Vladimir Rasić

Prema saopštenju policije, osumnjičeni je pucao na ukupno tri auta te večeri, iz svog dvorišta u Ratarskoj ulici.

Kostić i njegov stranački kolega Vladimir Rašić, koji je i član Skupštine kostolačkog preduzeća RIO, te večeri vraćali su se iz Kasidola, sa proslave. Kostić je tamo išao autom “škoda fabija” Gradske uprave, da u ime grada primi zahvalnice društva ljubitelja životinja “Kikirez”, koje radi u okviru požarevačkog “Ljubimca”.

“Ja sam vozio Ratarskom ulicom kako bih odvezao kući Rašića i na 150 metara od skretanja za njegovu kuću čuo sam prasak i slomilo se staklo iza mog sedišta. Mislio sam da je kamen na putu to izazvao, da ćemo da platimo štetu, i nastavio sam dalje. Rašić je tvrdio da je to bio pucanj, pa smo stali i pogledali i videli staklo na zadnjem sedištu. Pri povratku, na mestu gde sam čuo prasak bila su još dva auta i policija, i tek tada sam saznao da je neko pucao na vozila”, priča Kostić.

……………………….

Povodom ovog slučaja oglasio sei gradonačelnik Požarevca, Bane Spasović.

“Tražićemo kao predstavnici lokalne samouprave sastanak sa nadležnim državnim organima kako bi pružili apsolutnu podršku u rasvetljavanju ovog slučaja. Takođe, tražićemo da se ispitaju javna pogovaranja i pretnje upućene od strane lažnih profila sa društvenih mreža funkcionerima lokalne samouprave a pogotovo pomoćniku gradonačelnika Draganu Kostiću. Što se tiče spekulacija vezanih oko korišćenja automobila, potvrđujem da je data saglasnost za korišćenja vozila u službene svrhe”, rekao je gradonačelnik Bane Spasović.

OPŠIRNIJE OVDE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *