„DUBOKA“ PONOVO POTEKLA!

U nedelju 3. juna, godinu dana po kupovini vode Duboka, kompanija Anđelković Al je svečano otvorila novu fabriku vode. Po rečima vlasnika i direktora kompanije Zorana Anđelkovića fabriku nije želeo da stavi u pogon dok u potpunosti ne bude spremna.
Tokom proteklih godinu dana kompanija Anđelković Al je preduzela sve neophodne mere za podizanje nivoa efikasnosti i efektivnosti fabrike vode Duboka, kao i pripreme za kvalitetan i bezbedan rad. U obezbeđenje vrhunske opreme i najnovije tenologije punjenja vode Anđelković AL je investirao oko 120 miliona dinara. Zahvaljujući toj investici u fabarici su iskompletirane tri linije za flaširanje vode renomiranih italijanskih proizvođača – kompanije Prokomak, Sipa I Ferari na kojima se i primenjuje savremenatehnologija flaširanja.
Prirodna mineralna voda Duboka izvire na obroncima Homoljskih planina, u Neresnici, u ekološkom okruženju na dubini od 282 m, gde su izvorišta stara čak i preko 20.000 godina. Voda Duboka dolazi iz samoizlivajućih izvora i zahvaljujući njenom vrhunskom prirodnom kvalitetu, u fizičko-hemijskom i mikrobiološkom pogledu, ona se ne prerađuje već se u fabrici samo sprovodi preventivna UV sterilizacija i mikrofiltracija.


Duboka spada u red najboljih mineralnih voda Srbije, a za to su, osim darovite prirode,zaslužni i u fabrici uvedeni najviši standardi kvaliteta u oblasti bezbednosti hrane – ISO
9001; ISO 22000; ISO 14001 i ISO 18001.
Rezultati ispitivanja koje je izvršio Institut za rehabilitaciju iz Beograda (novembar 1991god.) pokazali su da ova prirodna mineralna voda pripada kategoriji kalcijum-
hidrokarbonantnih mineralnih voda. Ona ne sadrži opterećujuće elemente u visokim koncentracijama, prevashodno natrijum, čija je uloga u organizmu da zadržava tečnost.
Odlikuje se značajnim prisustvom mikroelemenata među kojima treba istaći esencijalne elemente (Fe, Cu, Zn, Co, Mn, Cr, Se i F) koji svojim prisustvom podižu kvalitet ovoj vodi.
Ovakav mineralani sastav vode nema ni jedna druga voda na tržištu Srbije, a značajan je jer doprinosi dobrom zdravstvenom stanju i poboljšanom odvijanju brojnih funkcija gastrostinalnih organa, urinarnih organa kao I samog organizma.
Kapacitet punionice je od 8.000 do 15.000 flaša na sat i zavisi od formata flaša.
Mineralna voda Duboka se na tržište plasira u pet ambalaži formata 0,25 lit, 0,33 lit., 0,5 lit., 1.5 lit., 2,0 lit., balonima od 6.6 lit., kao i u staklenoj ambalaži formata 0.375 lit., 0.80 lit. Duboka je voda prijatnog specifičnog ukusa i može se konzumirati u neograničenim količinama.

Po rečima gospodina Anđelkovića cena vode Duboka pristupačna je svim kategorijama kupaca. Potrošači za uloženi novac dobijaju kvalitetnu i zdravu vodu dobro izbalansiranog mineralnog sastava.
Biznis planom fabrike vode branda Duboka predviđeno je da se u narednom periodu voda plasira na domaćem i na inostranom tržištu. Sa jednim brojem inostranih kompanija su već potpisani ugovori, a sa novim kupcima se pregovara i nema sumnje da će fabrika raditi punim kapacitetom.

U fabrici je trenutno zaposleno 10 radnika, a očekuje se da će ih u narednoj godini biti zaposleno najmanje 20 ljudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *