ЕДУКАТИВНА КАМПАЊА СУТРА У ПОЖАРЕВАЧКИМ ШКОЛАМА

  „Инфраструктура железнице Србије“ у среду, 14. марта, у Пожаревцу започиње овогодишњу реализацију едукативне, друштвено одговорне кампање под називом „Правилно је безбедно“, намењене  најмлађим ученицима основних школа широм Србије.

            Акција започиње презентацијом 14. марта у пожаревачкој Основној школи „Краљ Александар I“ са почетком у 9.00 сати, a наставља се  у  Основној школи „Вук Караџић“, са почетком у 11.00 сати.

            У оквиру акције „Правилно је безбедно“, ученицима ће бити представљена мултимедијална презентацију и одржано едукативно предавање о безбедности на путним прелазима и у пружном појасу.

            Са циљем превенција несрећа на путним прелазима железничка компанија „Инфраструктура железнице Србије“, као друштвено одговорна компанија реализује акцију намењену деци млађег школског узраста, од првог до четвртог разреда.

            Циљ ове мултимедијалне презентације је да се деца кроз интерактивну комуникацију упознају са основним правилима безбедног и правилног понашања на путним прелазима и у близини железничке инфраструктуре.

            Акција ће након Пожаревца бити настављена у Лајковцу, а презентација је већ заказана и у већем броју суботичких школа и  биће континуирано настављена током читаве 2018. године.

            „Инфраструктура железнице Србије“ планира да до краја ове школске године обиђе педесетак школа широм Србије, чиме би се акцијом обухватило око седам хиљада основаца, а након летњег распуста континуирано ће бити настављена до краја 2018. године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *