ФУДБАЛ: ДОМАЋИН ПРАВИ НА ВЕШТАЧКОЈ ТРАВИ

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА У ОБРЕНОВЦУ

РАДНИЧКИ – МЛАДИ РАДНИК 1926.  4:2 ( 2:1 )

Обреновац- Стадион Радничког (помоћни терен са вештачком травом).

Гледалаца: 120. Судија: Јасмина Мицовски (Обреновац).

Стрелци: Петровић у 7. и 28, Благојевић у 52, Филиповић у 67. за Раднички, а Миладиновић у 33. и Пантић у 78. за Млади радник 1926.

РАДНИЧКИ: Јадранин, Туран, Јовић, Дамјановић, Радојевић, Милуновић, Петровић, Светличић, Петров, У.Живковић. Игали су још: М.Живковић, Благојевић, Јовић, Ристић, Максимовић, Денић, Кнежевић, Иванић, Филиповић.

МЛАДИ РАДНИК 1926: Симоновић, Соколовић, Жиловић, Марковић, Богдановић, Младеновић, Миладиновић, Јарушевић, Милисављевић, Лепојевић, Лука. Играли су још: Продановић, Јанковић, Ивошевић, Божић,  Пантић, А.Пантић, Пујкиловић.

На прекрасном помоћном терену са вештачком травом у Обреновцу, одиграна је пријатељска утакмица између два српсколигаша. Играчи Радничког су били агилнији и заслужено победили.

Тренер пожаревачке екипе Жарко Јовановић дао је шансу да заиграју свим играчима на које рачуна да води у Охрид на заједничке припреме, што се одразило на резултат. Ипак, Млади радник није био у подређеном положају. Два пута се испречила статива која је спасла Обреновчане.

Текст и фото: Раде Сандић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *