ФУДБАЛ: ГОСТИ ИЗ КРАЉЕВА БОЉИ НА ВАШАРИШТУ

 

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

МЛАДИ РАДНИК 1926. – СЛОГА (К)   2:4 (1:2)

Стадпон градски – Гледалаца: 100. Судија: Ненад Урошев (Пожаревац).

Стрелци: Крстић у 37. и Муљајић у 88. из једанаестерца за Млади радник 1926, Савић у 28. и 33, Андрић у 58. и Јовановић у 68. минуту за Слогу.

МЛАДИ РАДНИК 1926: Анџић, Стојиловић, Костадиновић, Јовановић,  Петковић, Николић, Теофанов, Јанушевић, Пантић, Стојановић, Крстић. Играли су још: Бранковић, Станковић, Соколовић, Пантић, Радовић,  К. Живковић,  Карановић, Продановић, Живковић, Бањац, Муљајић.

СЛОГА: Пантовић, Андрић, Вулић, Колаковић, Драшковић, Милојевић, Филиповић, Чамагић, Секулић, Савић, Хаџибулић. Играли су још: Милосављевић, Јошовић, Тубић, Петковић, Бојанић, Ивановић, Гушани, Јовановић, Рачић, Столић.

                                                      Детаљ са утакмице

Краљевчани су се на Вашаришту представили у веома квалитетном издању. Слога је била уигранији и кондиционо спремнији тим, што је до пуног изражаја дошло у другом полувремену. Тако да су повели са 1:4, а домаћи су дали други гол из пенала тек у претпоследњем минуту сусрета.

                                                      Муљајић даје гол из пенала

Иначе,  оба  ривала, пожаревачки Млади радник 1926. и Слога из Краљева, играју у Српској лиги „Запад“, с тим што су се Краљевачни тек вратили у овај ранг и имају амбиције за освајања првог места, док Пожаревљани циљају да буду у првих пет екипа на табели.

Текст и фото: Р. Сандић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *