ФУДБАЛ: Млади радник 1926. – Црвена звезда Графичар   3: 2 ( 2:0)

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Охрид-Стадион Биљанини извори. Гледалаца: 40.

Судија: Митко Ампов (Охрид).

Стрелци: Лука у 30, Лепојевић у 40, Јанковић у 75. за Млади радник 1926, а Пантић у 60. и Едвин у 68. минуту за Црвену звезду Графичар.

МЛАДИ РАДНИК 1926: Симоновић, Соколовић, Жиловић, Богдановић, Марковић, И.Пантић, Лука, Миладиновић, Милисављевић, Лепојевић, Живковић. Играли су још: Бранковић, Продановић, Стоиловић, Божић, Чабрић, Пујкиловић, Јанковић, А.Пантић, Јанушевић, Младеновић, Матовић, Ивошевић. Тренер: Жарко Јовановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ГРАФИЧАР: Ћопић, Максим, Пријовић, Милетић, Ђурић, Крстић, Пантић, Васиљевић, Чворић, Лучић, Едвин. Играли су још: Гуцхмазов, Грандов, Максимовић, Стојковић, Рамовић, Морачанин, Адам Бин Хамид.

Пожаревачки српсколигаш који се налази на припремама у Охриду одиграо је и трећу своју утакмицу провере. Противник је била полетна екипа омладинаца ФК Црвене звезде Графичар  из Београда. Прорадио је лукави  Предраг Лука и дао водећи гол, ослободивши се тројице својих чувара на висини пенала. Капитенн Горан Лепојевић стуштио се по средини терена као брзи воз и испалио из пуног трка са ивице шеснаестерца прецизан пројектил за 2:0.

У наставку, млади фудбалери тренереа Дејана Симића појачали су темпо и успели да изједначе. Победоносни гол за Пожаревљане, после брзе акције и примљене лопте од стране Мариа Соколовића, постигао  је Матеја Јанковић.

ТЕКСТ И ФОТО:   Раде Сандић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *