ФУДБАЛ: САМО РЕМИ СА ИГРАЧЕМ ВИШЕ

СРПСКА ЛИГА – ЗАПАД

МЛАДИ РАДНИК 1926 . – ТРЕПЧА     0:0        ( 0 : 0 )

Градски стадион. Судија: Дејан Димитријевић (Смедерево) 8.

Жути картони: Миовић, Миладиновић, Дрецун (Млади радник 1926.), Машић, Лакота, Пронек, Михајловић, Брунчевић(Трепча)

Црвени картон: Милан Милентијевић(Трепча) у 3, и са клупе комесар за безбедност Томислав Анђелковић у 55. минуту(Трепча)

МЛАДИ РАДНИК 1926: Диздаревић 7, Соколовић 6 (Јанушевић 6), Жиловић 6, Миовић 6, Станић -(Тошић 6, од 20. минута), Дрецун 6, Ђорђевић 6, Милисављевић 6, Миладиновић 6 , –  Крстић  6, (Младеновић 6), Лука 7.

ТРЕПЧА : Милентијевић-(Адрић 7 ) , Ђорђевић-(Машић 7),Трнавац 7, Касаповић 7 (Милошевић 7), Леповић 7(Боричић 7), Мирковић 7, Лакота 7(Лалић 7), Пронек 7,  Радојевић 7, Брунчевић 7, Михајловић 7

Играч утакмице: Предраг Лука(Млади рандик 1926.)

Директан црвени картон добио је голман и капитен Трепче, Милан Милентијевић у 3. минуту игре, када је начинио кардиналну грешку и срушио Предрага Луку испред свога  шеснаестерца. Ситуација је била безазлена. Лопти је био ближи голман, али је оклевао и није се надао да ће Лука лукаво да крене према лопти која се котрљала ка голмануДок је схватио да се створила нова опасност, било је касно. Тада је уместо лопту, захватио  и грубо фаулирао Луку.Судија Дејан Димитиријевић је поступио сасвим исправно, јер је била јасна ситуација за постизање гола и без двоумљења упутио Милентијевића у свлачионицу.

Са играчем више, домаћи као да су се збунили и спорим темпом наудили сами себи. Трепча, иако хендикепирана, игра тактички мудро са чврстом одбраном, али и орним нападом. Што је време више протицало, домаћи су све више грешили у журби да постигну бар један гол. Играчи Трепче, вођени сигурном руком тренера Томаса Васова, смирено су одиграли овај сусрет са рутинском завршницом  и заслужују све комплименте за борбеност и спортску умешност која им је, и са играчем мање, донела вредан бод.

                                                 Текст и фото:  Раде Сандић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *