Генерални секретар Спортског савеза Србије посетио Пожаревац

Горан Маринковић, генерални секретар Спортског савеза Србије са сарадницима данас је био у радној посети Пожаревцу.

У кабинету градоначелника Пожаревца, Саше Павловића, одржан је радни састанак коме су присуствовали и Милан Јовић, члан Градског већа задужен за спорт, и Златан Костић, председник Спортског савеза Града Пожаревца.Разговарано је о реализацији заједничких акција, а договорени су и нови заједнички пројекти којима је заједнички чинилац – масовно бављење спортом у Граду Пожаревцу.

          Горан Маринковић

– Пожаревац је одувек био добар домаћин Спортском савезу Србије, – истакао је  Горан Маринковић, подсећајући је да је Спортски савез Србије у сарадњи са Градским Спортским савезом спровео низ акција, посебно истичући да је заједнички циљ да се сарадња настави.

           Саша Павловић

Саша Павловић је истакао да, поред највеће спортске манифестације „Љубичевских коњичких игара“ и традиционалних уличних трка које се организују поводом Дана ослобођења Пожаревца, ове године Пожаревац има част да буде и домаћин старта бициклистичке “Трке кроз Србију”.

„Акценат ћемо, између осталог, дати и спорту за предшколце, као и одржавању кондиције за припаднике службеника полиције кроз спортске активности“, истакао је градоначелник Павловић на свом фејсбук налогу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *