ГОЛУБАЧКА ПОЛИЦИЈА ЗАПЛЕНИЛА 5.000 ПАКЛИЦА ЦИГАРЕТА И „МЕРЦЕДЕС“

Заплењене цигарете

У ноћи између петка и суботе у близини Голупца полиција је ухапсила двојицу шверцера цигарета. Ухапшени су Ивица Г. (42) из Криваче, општина Голубац, и Емир М. из Новог Пазара због кривичног дела недозвољене трговине акцизном робом.

Те ноћи, Емир М. својим „Мерцедесом“ дошао је у стовариште у близини Голупца, где је довезао већу количину цигарета марке „Марбел“. Ту га је сачекао Ивица Г, и почели су са истоваром цигарета. Из „Мерцедеса“ истоварено је око 500 боксова цигарета „Марбел“, спремних за даљу продају. Чим су истоварили цигарете, полиција их је изненадила и ухапсила.

Због недозвољене трговине акцизном робом, одређен им је притвор од 48 часова. Обојица су прихватили Споразум о признавању кривице, па је Емир М. кажњен са четри месеца кућног затвора уз електронски надзор, новчаном казном од 100.000 динара и одузимањем путничког возила марке „Мерцедес“, којим су превожене заплењене цигарете.

Ивица Г. такође је добио четири месеци затвора, условно на годину дана, новчану казну од 100.000 динара и одузимања 500 боксова цигарета марке „МАРБЕЛ“.

Преузето са: tpknews.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *