Горан Грбовић посетио Град Пожаревац

Градоначелник Града Пожаревца Саша Павловић одржао је састанак са бившим кошаркашким репрезентативцем Гораном Грбовићем у циљу поновног покретања кошаркашког кампа који је некада био одржаван током лета на Тулби а последњи пут је то било 2011. године.

Састанку су присуствовали још народна посланица Ана Миљанић, члан Градског већа задужен за просвету Томица Стојановић и Милан Јовић члан Градског већа задужен за спорт, туризам и омладину.

Градоначелник Саша Павловић се захвалио господину Грбовићу на посети и жељи да се у Пожаревцу поновo покрене кошаркашки камп кроз који су прошли некадашњи и садашњи репрезентативци Србије. Руководству Града Пожаревца је циљ да се стварају услови за здраве стилове  живота поготово омладини и деци. Павловић очекује да камп поново заживи у Пожаревцу и да неки будући репрезентативци науче прве кошаркашке кораке у нашем граду. Локална самоуправа ће учинити све што је у њеној моћи да унапреди спортску инфраструктуру не само због овог кампа већ и генерално гледајући на читавој територији Града.

Горан Грбовић некадашњи кошаркашки репрезентативац, се захвалио на пријему градоначелнику и његовим сарадницима и истакао је да очекује да се досадашња сарадња настави и даље. Господин Грбовић је рекао да је камп у Пожаревцу био изузетно успешан и да су кроз њега прошли врхунски кошаркаши међу којима је и Милош Теодосић који ће свој камп са Сребрног језера преселити на Дивчибаре, тако да ће Браничевски округ остати без кошаркашког кампа. Грбовић као решење види управо кошаркашки камп на Тулби.

Извор: pozarevac.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *