ИСПИРАЊЕ МРЕЖЕ СЕОСКИХ ВОВОВОДА

Саопштење ЈКП Водовод и канализација:

Обавештавају се становници насеља Стари Костолац и Дрмно да ће у периоду од: 01.03.2021. и у наредних 7 (седам) дана ЈКП ВиК Пожаревац изводити радове на испирању водоводне мреже у насељу Стари Костолац и Дрмно и у тим данима ће насеља Стари Костолац и Дрмно имати воду, коју могу да користе. Уколико у току ових седам дана испирања водоводне мреже дође до замућења воде на точећим местима у објектима, моле се становници Старог Костолца и Дрмна да повећају испирање како би се замућење елиминисало. У току целог поступка испирања цевовода кроз насеље, вода ће бити у оквиру законских вредности квалитета по МДК листи.

# # # # #

Обавештавају се становници насеља Кличевац да ће у периоду од: 02.03.2021. и у наредних 7 (седам) дана ЈКП ВиК Пожаревац изводити радове на испирању резервоaра на изворишту и водоводне мреже у насељу Кличевац.

Дана 02.03. 2021. године насеље Кличевац неће имати воду у периоду од 8 до 15 сати због испирања резервоара на изворишту.

Наредних седам дана, после тога, ће се вршити испирање водоводне мреже и у тим данима ће насеље Кличевац имати воду, коју могу да користе. Уколико у току ових седам дана испирања водоводне мреже дође до замућења воде на точећим местима у објектима, моле се становници Кличевца да повећају испирање како би се замућење елиминисало. У току целог поступка испирања цевовода кроз насеље, вода ће бити у оквиру законских вредности квалитета по МДК листи.

Моле се грађани за разумевање и сарадњу.

ЈКП Водовод и канализација Пожаревац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *