КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ПОЖАРЕВЦА: САША ПАВЛОВИЋ НОВИ ГРАДОНАЧЕЛНИК

Данас је, у великој сали Центра за културу, одржана конститутивна седница  Скупштине Града Пожаревца.

За новог градоначелника је изабран досадашњи заменик градоначелника, Саша Павловић са листе Александар Вучић – „За нашу децу“, а за његовог заменика изабран је Славиша Алексић.

          Саша павловић

Претходно је за председника Скупштине Града Пожаревца изабран је Предраг Мијатовић такође са листе Александар Вучић – „За нашу децу“, као и његова заменица Наташа Крстић. За секретара Скупштине је именована Анђелка Оташевић.

Председништво Градске Скупштине

За чланове Градског већа са листе Александар Вучић – „За нашу децу“ изабрани су Томица Стојановић, Дејан Крстић, Дарко Мирковић, Владимир Петровић, Бојан Динић и Милан Јовић, у већу су и коалициони партнери из Покрета социјалиста Марко Милојевић и ПУПС-а Драган Радовановић, у овај сазив је ушао и Срђан Милетић из коалиције СПС-ЈС.

За председника Одборничке групе Александар Вучић – „За нашу децу“ изабран је Славиша Стојковић, а његова заменица биће Весна Тодоровић.

Шефица Одборничке групе СПС – ЈС је Јована Динић, а заменица Бојана Живковић.

Формирана је и Одборничка група „Доста је било – Мост” чији је председник Слободан Васић, а његова заменица Драгана Спасојевић.

У току конститутивне седнице, Слободан Јовић из СПС-а, директор ЈКП „Комуналне службе“, поднео је оставку на место одборника због неспојивости функција.

Са данашње седнице

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *