КОСТОЛАЦ: СТОНОТЕНИСКИ АС ПОМАЖЕ СУГРАЂАНИМА

У бројној екипи хуманих волонтера који опслужују старије грађане и пензионере у Костолцу. за време ванредног стања због корона вируса, налази се се и стонотениски ас, Бобан Ивић (33). Овај мајстор целулоидне лоптице, капитен, први рекет и тренер  суперлигаша СТК Пожаревац, пријавио се да као и остали добровољно помаже својим суграђанима.

– Свакога дана преко недеље и викендом социјално угроженима носимо помоћ коју дају град Пожаревац и Градска општина Костолац. Пензионерима, који дају новац и списак потрепштина, купујемо лекове, намирнице, подижемо им пензије и остало шта им треба. Тај посао радимо за грађане Градске општине Костолац и сеоска насеља која јој припадају: Петку, Острово, Стари Костолац и  Кленовник. Ја сам возач  и достављач, – каже Ивић и поручује:

– Све ће ово проћи. Најважнија је самодисциплина. Зато поручујем свим мојим пријатељима, спортистима, стонотенисерима и уопште сви људима у Србији, да остану код куће. То је једино решење и најважнија обавеза. Да сачувамо себе и друге. Кад прође ова вирусна пандемија опет ћемо се вратити својим редовним активностима и радостима живота, – поручио је Бобан Ивић.

Р. Сандић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *