KUČEVLJANKA PRVAK SRBIJE U DŽUDOU!

На државном првенству у џудоу одржаном   у Зрењанину, кучевљанка Ксенија Коцић је  у категорији старијих пионирки освојила златну медаљу и постала првак Србије!

Успех добија на значају када се зна да је остварен у конкуренцији 232 такмичара а посебно када се узме у обзир да је у полуфиналу савладала првакињу Војводине а у великом финалу суверено победила актуелну шампионку Београда! Сјајно!

Друга представница кучевског џудоа, Анастазија Стојковић, у својој категорији, после велике борбе и много напора, успела је да се пласира на одлично седмо место и тиме ставила до знања да с правом можемо очекивати да и њу ускоро видимо на победничком постољу неког државног првенства!

“Ксенија је наш понос и наша дика” усхићен је био, у телефонском разговору председник Џудо клуба “Кучево” Зоран Велимировић, када нам је јавио ову дивну вест!

”Због ње, Анастазије и других девојчица и дечака који остварују сјајне спортске резултате и тако прослављају име нашег града, ми старији смо дужни да учинимо све, како би им омогућили да се вину у овакве спортске висине!” – поручио је Велимировић за е ekucevo.rs.

Преузето са: ekucevo.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *