LAŽNI INSPEKTOR KRAO PAZAR

Припадници Министарства унутрашњих послова у Великом Градишту ухапсили су И. Б. (1972) из Костолца и Б. Њ. (1985) из Пожаревца, због постојања основа сумње да су извршили две тешке крађе на нарочито дрзак или опасан начин.

Сумња се да је И. Б. ушао у две продавнице у Великом Градишту и радницима се представио као тржишни инспектор, показујући лажну легитимацију, и од њих захтевао да му дају документацију у вези са пословањем њихових продајних објеката.

Док су радници тражили документацију И. Б. је, како се сумња, из каса украо новац од дневног пазара.

Такође се сумња да је он извршио 11 кривичних дела лажно представљање на подручју општине Голубац јер је на исти начин покушао да из каса узме новац.

Б. Њ. се сумњичи да је И. Б., по претходном договору, возио својим аутомобилом „рено лагуна“ и чекао га испред продавница из којих је покушао да украде пазар па се терети и за помагање у извршеним кривичним делима.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Великом Градишту, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они су, уз кривичну пријаву, приведени тужиоцу. Судија за претходни поступак одредио им је притвор до 30 дана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *