МЛАДИ РАДНИК: САМО РЕМИ ПО КИШИ

ПРИЈАТЕЉСКА МЕЂУНАРОДНА УТАКМИЦА

МЛАДИ РАДНИК 1926.-ВЛАЗНИМИ  1:1 ( 1:0)

Охрид-Стадион Биљанини извори. Гледалаца: 20.

Судија: Јован Качески(Струга).

Стрелци: Игор Пантић у 28. за Млади радник, а Рамадани у 60. минуту из пенала за Влазними.

Жути картони: Жиловић и Богдановић(Млади радник 1926.), Зегини и Имери(Влазними).

МЛАДИ РАДНИК 1926: Симоновић, Соколовић, Жиловић, Богдановић, Марковић, И.Пантић, Лука, Миладиновић, Милисављевић, Лепојевић, Живковић.  Играли су још: Бранковић, Продановић, Стоиловић, Божић, Чабрић, Пујкиловић, Јанковић, А.Пантић, Јанушевић, Младеновић, Матовић, Ивошевић. Тренер: Жарко Јовановић.

ВЛАЗНИМИ: Адили, Кумби, Кукулти, Илази, Сејдин, Зегини, Алиу, Имери, Аћифи, Рамадани, Ибрахими.  Још су играли: Хавдију, Зењеци, Сејдини, Салим, Казимоски, Рамадани, Шабани, Мемети, Дани, Бајрами,Усеини.

Киша је падала за време пријатељске утакмице између пожаревачког српсколигаша и македонског трећелигаша из Кичева. Терен је био тежак за игру. У десетом минуту досуђен је пенал за госте. Шутирао је Мурат Арифи, али га је голман Симоновић прочитао и одбранио шут са беле тачке. Горан Лепојевић је изврсно асистирао Игору Пантићу да шутом са 20 метара погоди мрежу за вођство од 1:0.

У другом делу опет је свиран пенал за госте,  а сигуран реализатор био је Албин Рамадани. Реми је и најправеднији  исход ове међународне пријатељске утакмице.

Текст и фото: Раде Сандић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *