НАСИЉЕ У ОКОЛИНИ ГОЛУПЦА: ПОТЕГАО НОЖ У ПОНОЋ!

Припадници Министарства унутрашњих послова у Голупцу ухапсили су М. С. (1988),  из околине Голупца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насиље у породици.

Сумња се да је он 13. априла ове године, око поноћи, у породичној кући у околини Голупца, након свађе претио ножем ванбрачној супрузи, а потом је и физички напао.

Том приликом жена је задобила лаке повреде.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Великом Градишту, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће бити приведен тужилаштву.

Како наводи портал tpknews, „Полиција је ухапсила Милоша С. (31) из села Клење код Голупца, због сумње да је ударао супругу, јер му је, између осталог, звоцала што псује председника Србије Александра Вучића и што се пијан вратио с протеста „Сви као један – 1 од 5 милиона“, који је одржан 13. априла у Београду.

По сопственом признању, Милош је те вечери, око поноћи, дошао у своју породичну кућу у Клењу. Жена, кад је видела у каквом је стању, одмах га је с врата напала. Он, изнервиран што му звоца, опсовао је Вучића, знајући да му је супруга његов симпатизер. На псовкама би се вероватно све и завршило да, његова ванбрачна супруга није стала у одбрану председника Србије.

Додала је да ништа не купује за кућу и да живи на њеној грбачи, што му је још више засметало. Узео је нож и запретио да ће почети да цепа ствари по кући. У једном моменту је кренуо ножем на њу и запретио, а затим је физички напао.

Том приликом жена је задобила лакше повреде. Полиција је одмах интервенисала и одредила му задржавање до 48 сати.

Како нам је потврђено у Основном суду у Великом Градишту, Милош је данас признао кривицу, и осуђен је на 8 месеци кућног затвора. Поред ове казне, суд му је одредио и меру забране приласка жртви у трајању од 3 месеца.“

Више детаља на: http://www.tpknews.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *