NASTAVLJA SE PODELA PAKETIĆA DECI POŽAREVAČKIH VRTIĆA

Јуче су у Спортском центру „Пожаревац“ подељени поклон пакетићи са „Пертини“ играчкама деци која похађају вртиће „Пчелица“, „Бамби“, „Лане“, „Душко Радовић“, „Бубамара“, као и дрци из припремних предшколских група у селима Баре, Берање, Касидол, Брежане, Живица, Брадарац, Маљуревац, Набрђе, Трњане, Пољана, Пругово и Ћириковац.

Поклон играчке су одабране за дечаке и девојчице према узрасту.

Малишанима у пратњи родитеља, након програма који су за њих припремили чланови етно хора Градског ансамбла народних игара и песама, пакетиће су поделиле васпитачице предшколске установе „Љубица Вребалов“ и представници Града Пожаревца.

Тања Лончар

Предшколска установа „Љубица Вребалов“ је набавила пакетиће је за нешто више од 2.000 малишана у вртићима и предшколским групама Установе, уз финансијску подршку буџета Града Пожаревца од 6 милиона динара.

Директорка ове Установе, Тања Лончар, у јучерашњем обраћању окупљенима и Спортском центру најавила је да ће се Предшколска установа малишанима и догодине, а и наредних година поклањати играчке.

Деци из вртића „Невен“, „Даница Радосављевић“, „Лептирић“, „Сунашце“ и „Полетарац“, пакети ће бити подељени у Спортском центру „Пожаревац“ у четвртак у 16 часова, а малишани из вртића и припремно – предшколских прогама добиће пакетиће у КСЦ „Костолац“ у петак 31. јануара у 16 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *