Настављена вакцинација у Дому здравља Пожаревац

У Дом здравља Пожаревац су стигле нове дозе кинеске вакцине, које ће бити распоређене на три пункта, један у Медицини рада у Пожаревцу, Медицини рада у Костолцу и за инвалиде у Дому здравља Пожаревац. Дом здравља је у Медицини рада ангажовао и додатне докторе и медицинске сестре тако да се ту вакцинишу на четири места. Имунизација се одвија без застоја и стварања великих гужви а из Дома здравља напомињу да нико није враћен са вакцинације иако није био пријављен преко портала е-управе.

Данас се  у Медицини рада у Пожаревцу против COVID 19, вакцинисао председник Скупштине града Пожаревца Предраг Мијатовић, који је овом приликом позвао све грађане да се вакцинишу и дају свој допринос у борби против корона вируса.

Закључно са јучерашњим даном вакцинисано је преко 3.200 грађана против корона вируса.

Страни држављани, без обзира да ли имају пријављен боравак у Републици Србији или не, у обавези су да се пријаве електронским путем преко портала еУправе (www.euprava.gov.rs). То је једини начин да буду вакцинисани.

Сходно ноти  добијеној из амбасаде Народне Републике Кине, то се посебно односи на кинеске држављане са пријављеним боравком у Републици Србији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *