НОВО РУКОВОДСТВО ОПШТИНЕ КУЧЕВО

Славица Булутић, (1973.), мастер економиста за рачуноводство и ревизију,  нова председница Општине Кучево, изабрана већином одборничких гласова на последњој, ванредној седници СО Кучево, одржаној почетком недеље.

За заменицу председнице изабрана је Мица Лукић Раденковић.

Изабрани су и нови чланови Општинског већа: Милош Петровић, Љубиша Војић, Зоран Кузмановић, Славиша Маријоковић, Давор Станојевић, Горан Пејић  и Сања Вукојевић.

У свом инагурационом говору Славици Булутић је истакла да ће све своје напоре уложити у то да Кучево постане боље место за живот, на побољшање демографске слике општине, као и на то да млади престану одлазити из наше општине а да се они који су отишли врате.

Ванредна седница Скупштине општине одржана је непосредно након редовне седнице, на којој је досадашњи председник Општине, Новица Јаношевић, поднео оставку, због преласка на функцију председника Националног савета Влаха.

Иначе, на редовној седници локалног парламента, поред осталог, усвојена је одлука о ребалансу буџета за 2018. годину, усвојени извештаји о реализацији буџета за 6 и 9 месеци, а усвојена је и Одлука о буџету Општине Кучево за 2019. годину.

 

 

                                 Славица Булутић, председница Општине Кучево
                                 Са седнице СО Кучево

 

 

 

                                        Са седнице СО Кучево

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *