НОВО САОПШТЕЊЕ ПОЖАРЕВАЧКЕ БОЛНИЦЕ

Братство Манастира Тумане донирало је Општој болници Пожаревац четири деконтаминатора ваздуха, као помоћ у борби против коронавируса.

Реч је о апаратима који 24 сата пречишћавају ваздух у просторијама у којима је повишен ризик од контаминације вирусима и микроорганизмима. Деконтаминатори ће бити постављени у Служби за инфективне болести, Пријемно – ургентној служби, Породилишту и Оперативном блоку хирургије. Цена једног апарата износи око 2.500 евра.

Руководство Опште болнице Пожаревац изражава велику захвалност Манастиру Тумане и  Епископу пожаревачко-браничевском Господину Игњатију  на подршци у име свих запослених и пацијената.

Direktor bolnice prosledio je donaciju načelnicima službi

Од како је завладала епидемија вируса корона, у нашу болницу свакодневно пристижу донације заштитне опреме – маски , визира, рукавица, заштитних одела, дезинфицијената и други неопходних ствари у борби против ковида 19. Овом приликом желимо да се захвалимо свима који нам у овим тешким тренуцима помажу да пацијентима пружимо најбољу могућу негу, а здравственим радницима максималну заштиту. Велику захвалност дугујемо бројним грађанима, привредницима, хуманитарним организацијама, граду Пожаревцу, Министарству здравља…

Када дођу боља времена пронаћи ћемо начин да се свима лично захвалимо и одужимо.

Др Данко Николић

В.д. директора Опште Болнице Пожаревац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *