NOŽEM OSAM PUTA UBADAO SUPRUGU U STOMAK!

Željko Nenić (38) iz sela Zabrđe kod Petrovca na Mlavi uhapšen je zbog sumnje da je nožem izbo suprugu Aleksandru Nenić (35) i njegovu taštu Desanku (70).

Foto: Screenshot Facebook

Kako saznajemo, stravično porodično nasilje desilo se u četvrtak, a nesrećnu ženu od pomahnitalog muža pokušala je da odbrani njena majka, ali je i ona dobila nekoliko uboda nožem po rukama.

– Čuli smo da Aleksandra već duže vreme trpi nasilje od Željka, koji voli da popije. Kada god bi se napio, vređao ju je i maltretirao, a često ju je i tukao. U četvrtak je njegovo nasilje doživelo vrhunac. Željko je valjda opet popio i počeli da se svađa sa Aleksandrom. On je zgrabio nož i počeo da ubada ženu po telu. Ubo ju je osam puta – ispričale su komšije ovog bračnog para.

– Kuća je bila puna krvi. Žene su kukale i dozivale pomoć. Jedan komšija je uleteo unutra i spasao Aleksandru i Desanku sigurne smrti. Da nije naišao, ko zna šta bi se desilo. Željko bi ih sigurno dokrajčio – pričaju meštani Zabrđa i dodaju da su oni privatnim automobilom odvezli teško ranjenu Aleksandru u bolnicu.

– Aleksandra je bila u polusvenom stanju i unakažena od uboda i posekotina. Strašno je izgledala. Nakon ukazane prve pomoći u Domu zdravlja, prebačena je u Opštu bolnicu – dodaju oni.

Po prijemu Aleksandre u bolnicu, lekari su pozvali policiju i prijavili Željka, koji je ubrzo posle toga uhapšen.

– Protiv nasilnog muža podneta je krivična prijava za porodično nasilje, i izrečena mu je hitna mera udaljenja iz kuće na 30 dana, i zabrana kontaktiranja i prilaska žrtvama – kaže izvor TPKNEWS-a.

OPŠIRNIJE OVDE: TPKNEWS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *