ОК „МЛАДИ РАДНИК“ У ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ: ПОМОЋ ЗА БОЛНИЧАРЕ

Пожаревачки суперлигаш ОК „Млади радник“, прикључио се хуманој акцији помоћи медицинском особљу и оболелима од корона вируса и донирао 200 заштитних маски  Градској болници у Пожаревцу.

Донацију је примио Др. спец. ургентне медицине Миланче Вучковић (помоћник директора), а уручили су је у име клуба: председник Лазар Ристић, спортски директор Саша Јоксимовић, шеф струке Ивица Јевтић и првотимац  Страхиња Лазаревић.

         – Овом донацијом заштитних маски је почетак помоћи нашим херојима, медицинском особљу које је у првим борбеним редовима на линији фронта у свакодневној борби против опаке болести. Наш клуб, односно наши чланови, наставиће са радом и као волонтери, пружањем помоћи нашим најугроженијим суграђанима и навијачима. Сви ми из ОК „Млади радник“ свих ових дана навијамо и бодримо медицинаре, а када победимо вирус, навијаћемо заједно за спортске победе наших одбојкаша, – каже Ристић.

ОК „Млади радник“, играчи и руководство клуба, апелују на све своје навијаче, симпатизере и све Пожаревљане: „Останите код куће! Тако ћемо сви бити победници!“

Текст и фото: Р. Сандић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *