Osnovci škola u opštini Kučevo finalisti kviza „Geografija Amerike“

Данас је у ОШ „Милутин Миланковић“ Раброво, у организацији америчке амбасаде, реализован други ниво такмичења у квизу „Географија Америке”, на коме су учествовали ученици седмог разреда.

Гост школе  био је господин Тим Стандаерт, шеф Канцеларије за културу и медије Америчке амбасаде у Београду, који је одржао предавање о Њу Џерсију.

Тим Стандредт

На другом нивоу такмичења, квиз на енглеском језику су решавали:  Неда Галић, Катарина Милићевић, Тијана Живковић, Лазар Лазић и Александар Павловић.

Победник другог нивоа такмичења је Александар Павловић са 17,5 поена, и он ће, заједно са својом наставницом енглеског језика Милицом Илић, учествовати на финалном такмичењу, које ће се организовати у америчкој амбасади.

Квиз у Раброву

Други ниво квиза „Географија Америке“ данас је одржан и у Кучеву, а учествовало је четворо ученика седмог разреда, најбољих са претходног такмичења: Александра Илић, Невена Вермешановић, Тамара Макуљевић и Никола Карабашевић.

Најбољи на квизу, који је рађен на енглеском језику, поново је био Никола Карабашевић из подручног одељења у Буковској. Пласман на финално такмичење Никола је остварио са освојених 16,5 поена.

Квиз у Кучеву

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *