ОТВОРЕН САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ПОЖАРЕВЦУ

 

Данас у подне, у холу Центра за културу Пожаревац, званично је отворен Сајам запошљавања будућих радника у ритејл парку „Стоп-шоп“, који ће, како је најављено,  почети са радом 19. априла.

Првих стотинак заинтересованих за посао у „Стоп-шопу“, већином девојака, већ је предало

Менаџери објаснили какав профил траже

своја документа менаџерима седам компанија, које траже углавном продавце и менаџере продаје. Кандидате, који уђу у ужи избор, компаније ће позвати на разговор.

Најављено је да ће пријем докумената трајати до вечерас у 20 сати.

Сајам запошљавања званично је отворио градоначелник Пожаревца, Бане Спасовић, у присуству представника локалне самоуправе, директора пожаревачких јавних предузећа и установа. Том приликом, Спасовић је поручио:

– Компаније које данас траже раднике су у власништву оних којима је циљ стварање профита, оних, који верују у тимски рад и цене поштеног и вредног радника. То су ЈЕДИНИ услови које морате поштовати и особине које требате поседовати да би се запослили у Пожаревцу данас, а тако ће бити и сутра и заувек.

– Политичка припадност при запошљавању, симпатисање овога или онога, везе и „комбинације”… су део далеке прошлости. Зато вас, драги суграђани охрабрујем и гарантујем Вам, да сте једини услов данас за добијање посла Ви сами, ваша мотивација, ваше образовање и надасве – ваша марљивост и жеља за радом.

Градоначелник отворио Сајам запошљавања

– Будите искрени према компанијама које запошљавају и схватите ваш будући посао као свој сопствени.

– Што се уважених послодаваца тиче, драге даме и господо, уверавам вас да сте дошли у град вредних људи и радника који ће вам ваше поверење вратити стоструко, – поручио је градоначелник Пожаревца.

Велико интересовање младих

Д. М.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *