Помоћ Новог Сада поплављеним домаћинствима у Жагубици

Градска Управа града Новог Сада определила је средства у износу од 2 милиона динара за куповину беле технике, за помоћ поплављеним, најугроженијим домаћинствима у општини Жагубица.

Тим поводом, делегацију Новог Сада, коју је предводила Љиљана Коковић, помоћник градоначелника Новог Сада и представнике Црвеног Крста Србије и Новог Сада, уз чију је помоћ и реализована донација, примио је председник општине Жагубица Сафет Павловић.

Истакавши велику захвалност на подршци и несебичном ангажовању челних људи Новог Сада, председник општине Жагубица Сафет Павловић, током разговора, изразио је наду за дугорочнијом сарадњом са градском управом Новог Сада на свим пољима.

Након пријема у кабинету председника, организована је додела помоћи за 59 породица, које су добиле  53 фрижидера, 33 електрична шпорета и 6 веш машина.

Истовремено, Црвени крст Новог Сада доделио је угроженим породицама пакете са основним животним намирницама.

Захвалност свима који су учествовали у ланцу ове набавке, поред Сафета Павловића, председника општине Жагубица, исказали су и Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица, Дејан Николић, секретар Црвеног Крста општине Жагубица, као и грађани којима је помоћ уручена, у нади да апарати служе много година, да им у овакве сврхе помоћ никада не затреба и да се никада не понови 2. август 2018. године.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *