ПОЖАРЕВАЦ: БЕСПЛАТНА РЕКРЕАЦИЈА „НИКАД НИЈЕ КАСНО“

Спортско рекреативна Асоцијација у сарадњи са локалном самоуправом Града Пожаревца покренула је пројекат под називом „Никада није касно“ –  акцију бесплатне рекреације за све наше суграђане старије доби.

Рекреативни програми ће се током летњег периода одржавати у седишту Асоцијације понедељком и средом од  21ч. и градском базену уторком и четвртком од 19ч.

Период када су наши старији суграђани  завршили своју професионалну каријеру или је приводе крају, је најбоље време да се посвете себи, својој функционалној способности и општем здрављу.

У зависности од тренутне форме, здравственог стања и индивидуалних потреба сваког  појединца, заинтересовани се могу определити за вежбање у нашим редовним програмима, у групама формираним само за њих или се могу  укључити у програм карате обуке и учења ове дивне борилачке вештине.

Дугорочни план је да формирамо групу полазника која ће се оспособити и активно укључити у такмичења ветерана у извођењу карате ката, путовати на такмичења, дружити се са својим вршњацима из земље и иностранства и испунити свој живот бројним позитивним искуствима и  квалитетним садржајима.

Све опширније информације заинтересовани могу добити лично у седишту Асоцијације која се налази у ул.  Воје Дулића 25, пасаж преко пута музеја, или писањем на мејл адресу:  sportska.asocijacija@gmail.com.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *