ПОЖАРЕВАЦ: ДОВРШАВА СЕ ГРАДЊА СТОП ШОП-А

Градоначелник Пожаревца, Бане Спасовић, са сарадницима је данас обишао радове

на изградњи Ритејл парка „СТОП ШОП“ у Пожаревцу, заједно са представницима аустријске фирме IMMOFINANS, која је инвеститор и власник овог трговачког комплекса.

Финални радови и завршно опремање већ саграђеног објекта показују да ће, сасвим извесно, „СТОП ШОП“ прорадити 19. априла, како је инвеститор и најавио пре око месец дана. Најобимнији посао, који је у току, је поплочавање комплекса будућег паркинга за купце, који ће имати 300 паркинг места. Напоредо , неколико екипа извођача приводи крају радове на термоизолацији и покривању натстрешице објекта.

 

У обраћању медијима, градоначелник Спасовић је поручио да ће се у првој фази у СТОП ШОП-у бити запослено 200 радника, од којих неки и са Сајма запошљавања, недавно одржаног у Пожаревцу.

Спасовић је изразио задовољство чињеницом да се обећање локалне власти у Пожаревцу, везано за довођење страних инвеститора и отварање нових радних места, испуњава, како реализацијом пројекта IMMOFINANS-а, тако и подухватом турске компаније Рингелсан,

Радови су у завршници

која идуће недеље започиње обуку прве групе радника будуће текстилне фабрике у хали некадашње Шећеране у Пожаревцу.

Могла се данас чути и информација да је добијена дозвола и ускоро креће и изградња гасне станице за Пожаревац, која ће подмиривати енергетске потребе индустрије, као и домаћинстава у Пожаревцу.

Д. М.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *