ПОЖАРЕВАЦ: ПОЛИТЕХНИЧКА ШКОЛА ПОБЕДНИК ДРЖАВНОГ ТАКМИЧЕЊА У САОБРАЋАЈУ

            Детаљ са практичне провере знања

Пожаревачка Политехничка школа била је домаћин јубиларног, 25. Републичког такмичења, одржаног 13. и 14. априла. У надметању са 120 вршњака из 28 школа са простора србије, Политехничка школа освојила је прво место.

Друго место припало је Техничкој школи „Радоје Љубичић“ из Ужица, а треће су освојили ученици Техничке школе из Пирота.

У два дана такмичења, у теоријском и практичном знању, ученици су се такмичили у три категорије: возач моторних возила „Б“ категорије, возач моторних возила „Ц“ категорије и техничар друмског саобраћаја.

Ученик пожаревачке Политехничке школе,Стефан Стевановић,   у појединачној конкуренцији освојио је прво место у категорији „возач моторних возила Ц категорије“,  Митић Марко је у категорији „техничар друмског саобраћаја“ заузео друго место, док је, у конкуренцији парова, заједно са Анастасијом Добрицић, освојио прво место у категорији „техничар друмског саобраћаја“.

Екипа Политехничке школе Пожаревац

Најбоље пласирани ученици су, осим пехара и медаља, добили и вредне награде – акционе камере, таблет рачунари и ауто камере. Компанија „Бамби“ за награђене такмичаре обезбедила је поклон пакете својих производа.

Награде су доделили, Драган Станојевић, председник Савета за безбедност саобраћаја Пожаревца, Саша Павловић, заменик градоначелника Пожаревца и Мирослав Мацура, председник Заједнице саобраћајних школа Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *