ПОЖАРЕВАЦ: ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ

 

Градско веће Града Пожаревца позива све грађане, удружења, стручну јавност и друге заинтересоване субјекте да се упознају са текстом нацрта Плана јавних инвестиција за 2019. годину, за буџет Града Пожаревца за 2019. годину,  и да дају предлоге, сугестије и коментаре.

Јавна расправа о Нацрту одржаће се у периоду од 11. децембра 2018. године до 16. децембра 2018. године.

Предлози, сугестије, иницијативе и коментари достављају се Градском већу Града Пожаревца, путем електронске поште на адресу: uprava@pozarevac.rs или поштом на адресу: Градска управа Града Пожаревца, ул. Дринска бр. 2, Пожаревац, за назнаком: ,,За јавну расправу o Плану инвестиција за 2019. годину“.

Дана 14.12.2018. године одржаће се отворени састанак у сали број 11 Градске управе Града Пожаревца, ул. Дринска бр. 2, са представницима стручних служби, коме могу присуствовати заинтересовани грађани, удружења, стручна и остала јавност, као и средства јавног обавештавања.

По окончању јавне расправе, Градско веће Града Пожаревца ће анализирати све примедбе, предлоге и сугестије учесника у јавној расправи и на основу тога сачинити извештај о спроведеној јавној расправи и у року од 8 дана од дана окончања јавне расправе исти објавити на интернет страници Града Пожаревца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *