ПОЖАРЕВАЦ: ПРОСЛАВЊЕН ДАН ПОЛИТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ

Поводом прославе Дана Политехничке школе у Пожаревцу, 29.-годишњице постојања и рада ове образовне установе, заменик градоначелника Града Пожаревца, Саша Павловић, и директор школе, Дарко Радовановић, отворили су нови кабинет за информатику и рачунарство, са 17 рачунара и мултимедијалном електронском таблом.

Заменик градоначелника Града Пожаревца Саша Павловић је овом приликом рекао да је локална самоуправа, поред кабинета, у претходном периоду за Политехничку издвојила средства у износу од 1,3 милиона динара за набавку новог возила за обуку ученика саобраћајне струке, као и 1,4 милиона динара за обнову намештаја у свим учионицама и кабинетима.

Директор ове образовне установе Дарко Радовановић се захвалио локалној самоуправи на донацији од милион динара и рекао да ће сва опрема која је купљена средствима Града допринети побољшању техничке опремљености школе информационо-комуникационим технологијама.

Гостима свечаности представљен је симулатор вожње који поседује Политехничка школа

 

У холу школе изложени су радови ученика који су учествовали на ликовној колонији у организацији ове школе.

На Свечаној академији, организованој поводом Дана школе, директор школе Дарко Радовановић је похвалио све ученике и наставнике који су представљали школу на свим нивоима такмичења и уручио похвалнице стручним већима електро и саобраћајне струке за успехе на државном нивоу.

Посебну захвалницу Граду Пожаревцу за допринос развоју школе и финансијску подршку у опремању кабинета за информатику, директор Радовановић је уручио Саши Павловићу, заменику градоначелника Пожаревца.

Уручене су и јубиларне награде запосленима у овој школи.

У уметничком делу Академије, изведена је једночинка „Птичице“, а наступио је и школски оркестар.

Гости Свечане академије

Д. М.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *