POŽAREVAČKA OŠ „SVETI SAVA“ NAJBOLJA U AKCIJI „SVAKA LIMENKA SE RAČUNA“

DOBILI NAGRADU OD 100.000 DINARA!

 

Završena je prva faza projekta „Svaka limenka se računa u Eko-školama“, koju su zajedničkim snagama realizovali RECAN fond, Ambasadori održivog razvoja i životne sredine i Eko-škole. Skoro pedeset Eko-škola učestvovalo je u ovogodišnjim aktivnostima radionica i sakupljanja limenki. Rezultat je preko 40 održanih radionica i prezentacija i preko 1800 kilograma sakupljenih limenki!

Najaktivnije Eko-škole koje su sakupile najviše limenki RECAN nagrađuje opremom za školske kabinete. Prema zvaničnim podacima dobijenim od otkupljivača sekundarnih sirovina, uz veliko hvala i čestitke najustrajnijim Eko-školama, sa zadovoljstvom obaveštavamo da je Eko-škola „Sveti Sava“ iz Požarevca sakupila 762 kg limenki i osvojila nagradu od 100.000 dinara za opremanje kabineta. Eko-škola „Sveti Sava“ iz Pirota sakupila je 163,15 kg i osvojila nagradu u vrednosti od 50.000 dinara. I Eko-škola/vrtić „Pčelica“ iz Šetonje, u okviru PU „Galeb“ iz Petrovca, sakupljeno 129 kg limenki, i nagrada od 50.000 dinara za opremu potrebnu predškolcima.

VELIKO HVALA svim Eko-školama koje su se aktivno uključivale u projekat „Svaka limenka se računa“, nadamo se daljoj saradnji i sakupljanju još većih količina limenki koje će ponovo i beskonačan broj puta, za samo 60 dana, ponovo naći mesto u prodavnicama i osvežavati nas omiljenim napicima!

OPŠIRNIJE: OVDE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *