ПОЖАРЕВАЧКИ ВРТИЋИ ОРГАНИЗОВАЛИ УСКРШЊИ ВАШАР (ФОТО)

У пожаревачком градском парку огранизован је дечији Ускршњи вашар на коме су деца пожаревачких вртића, Предшколске установе „Љубица Вребалов“, заједно са својим васпитачима, изложила веома занимљиве украсе, осликана јаја, декорације од папира и разних других материјала. коме су учешће узела деца која похађају У пратњи својих васпитача деца су у групама долазила у парк и обилазила штандове на којима су били изложени предмети које су правили њихови другари и васпитачи из других вртића.

– Деца старијих и предшколских група су, заједно са својим васпитачима направила украсе и разне поклоне, украсе од папира и различитих материјала, везане за предстојећи празник. Ово је и презентација активности у нашим вртићима, поклањаћемо суграђанима ове рукотворине малишана. Ко буде желео може да остави добротворни прилог, а сакупљена средства ћемо дати неком од удружења у граду, рекла нам је Тања Лончар, директорка Предшколске установе.

Тања Лончар

 

Група предшколаца је, заједно са својим васпитачима и директорком, посетила председника Скупштине града Бојана Илића и поклонила Ускршњи пакет. Почашћени су соковима и колачима, а са Илићем разговарали о боравку у вртићу и припремама за полазак у школу .

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *