POŽAREVAČKI ZAVETNICI OSUĐUJU VERBALNU AGRESIJU

U redakciju „Braničevca“ stiglo je saopštenje  predsednika GrO Zavetnika u Pozarevcu, Vladimira Vidića, koje prenosimo u celini:

Često se dešava da su oni koji najviše govore o ljudskim pravima zapravo prikriveni šovinisti i ženomrsci. Poslednjih meseci imali smo priliku da primetimo zaista visok stepen verbalne agresije od strane čelnika lažne opozicije. Brutalno su vređali i rugali se novinarkama, urednicama medija i damama koje obavaljaju različite javne poslove.

Možemo se sa nekim slagati ili ne, ali to ne opravdava vulgarne komentare, psovke i nasilničko ponašanje bilo koje vrste. Ovde nije reč o političkom opredeljenju, već o kućnom vaspitanju. Ko nema obraza i savesti, taj ne preza da linčuje žene, nemoćne i slabije.  

Pokret Zavetnici je poznat po hrabrim, odlučnim i obrazovanim ženama i kod nas u pokretu se neguje jedan zdrav odnos pun uvažavanja i međusobne solidarnosti. Pozvao bih sve one koji se nedolično ponašaju prema damama da navrate do naših prostorija bilo gde u Srbiji na jedan školski čas poštovanja, manira i kulture, ali bojim se da za takav prostakluk nema leka, – kaze se u saopstenju predsednika GrO Zavetnika u Pozarevcu, Vladimira Vidića.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *