Prijave zbog falsifikovanja registracionih listova

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу, по налогу Основног јавног тужилаштва, поднели су кривичну пријаву против четрдесетшестогодишње жене из Пожаревца и тројице мушкараца старости 39, 45 и 50 година са територија Руме, Младеновца и Смедерева, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело фалсификовање исправе.

Полиција је, такође по налогу тужилаштва, против 11 особа са подручја Пожаревца поднела кривичне пријаве, због постојања основа сумње да су извршиле кривично дело навођење на оверавање неистинитог садржаја.

Сумња се да је четрдесетшестогодишња жена, одговорно лице агенције за регистрацују возила у Пожаревцу, у току 2018. године, тројици осумњичених из Руме, Младеновца и Смедерева прослеђивала податке о возилима и њиховим власницима, на основу којих су они сачинили 20 фалсификованих регистрационих листова у које су унели лажне податке.

Одговорна особа агенције за регистрацију возила је, како се сумња, ове фалсификоване регистрационе листове продала осумњиченима са подручја Пожаревца који су их употребили приликом регистрације возила или продужења регистрације, иако су знали да су фалсификовани.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *