СЕНАД  МАРИЋ НОВИ ПРЕДСЕДНИК ФУДБАЛСКOГ КЛУБA МЛАДИ РАДНИК 1926.

 

Руководство ФК Млади радник 1926, а челу са председником Ђорђијем Бојатовићем,  пре месец дана поднело је оставку, сматрајући да да нема потребан капацитет неопходан за вођење угледног клуба. Због тога је неминовно било потребно да ванредна Скупштина изабере ново руководство што је и учињено у законском року од 60 дана.

Скупштина је успешно организована и одржана у конференцијској сали града Пожаревца и трајала је као једно фудбласко полувреме, односно 45 минута.

Скупштину је отворио досадашњи председник Бојатовић, а од 23 члана била су присутна 22. У раду Скупштине учествовали су  Ана Миљанић, члан Градског већа задужена за омладину, спорт и туризам и председник Спортског савеза града Пожаревца, Златан Костић.

За новог председника клуба, уједно и председника Скупштине клуба, једногласно је изабран познати и искусни, дугогодишњи  фудбалски радник из Пожаревца, Сенад Марић.

                                                               Сенад Марић

Марић се овом приликом захвалио градоначелнику Пожаревца Банету Спасовићу и водећим људима града који су му указали поверење. Он је још рекао да ће 95% кадра бити из нашег региона и да омладина клуба треба да се дигне на што виши ниво.

Присутнима се потом обратио градончелник Пожаревца који је честитао избор новог руководства ФК Млади радник.

                                                                   Бане Спасовић

Спасовић је рекао и да ће Младом раднику пружити сву потребну финансијску помоћ као и другим спортским клубовима, али и сву потребну логистику.

Р. С.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *