СМУЂ ПОЖАРЕВАЦ: Радосављевић поново председник

У недељу, 24. јануара, одржана је редовна годишња скупштина ОСР Смуђ из Пожаревца. По први пут у историји најстаријег пожаревачког риболовачког клуба, скупштина је због епидемиолошке ситуације организована „онлајн“. Наиме, сви делегати су неколико дана раније мејлом добили дневни ред и целокупан материјал који су били дужни да прочитају и проуче, а о свим ставкама се на дан одржавања дискутовало уживо, у електронској форми.

Извештаји о раду ОСР Смуђ у протеклој години – Финансијски извештај о материјално-финансијском пословању, као и Извештај Надзорног одбора, једногласно су верификовани, после чега се приступило избору новог председника. Од укупно 38 делегата, њих 35 гласало је за актуелног председника Сашу Радосављевића, док су тројица подржала другопредложеног Лепомира Ђорђевића. Нови-стари председник је затим поднео извештај о раду ОСР Смуђ у периоду од 2017. до 2020. године и дао предлог за такмичења која ће се одржавати у току 2021. године.

 

Једногласно су усвојени и Извештај надзорног одбора и Предлог програма о раду за 2021. годину са финансијском конструкцијом. Делегати су упознати да ће пожаревачки клуб у Савезу спортских риболоваца Србије представљати Саша Радосављевић (Управни одбор ССРС), Александар Вучковић (Форум ССРС), Лепомир Ђорђевић, Александар Вучковић и Слободан Госта (Судијски стручни тим ССРС) и Милан Станковић (Стручно и тренерско тело ССРС).

ИЗВОР: @Србија

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *