SPORTSKI RIBOLOV: Odličan rezultat OSR „Smuđ“

U subotu, 20. oktobra, na jezeru Duboki potok u Barajevu je u organizaciji Saveza sportskih ribolovaca Srbije i pod domaćinstvom Asocijacije sportskih ribolovaca Beograda održan Kup Srbije za kadete uzrasta do 15 godina (U15), u disciplini „plovak“. Učestvovalo je jedanaest ekipa iz Beograda, Požarevca, Smedereva, Valjeva, Velike Plane, Srpskog Miletića, Smedereva, Male Krsne, Kostolca i Bačkog Petrovca, a za OSR „Smuđ“ nastupili su Stefan Stevanović, Vukan Miletić i Kosta Radosavljević. Naš klub zauzeo je šesto mesto, dok je u pojedinačnoj konkurenciji najbolji bio Stefan, koji je osvojio odličnu treću poziciju.
Istog dana i na istoj stazi održano je završno, četvrto kolo Regionalne kadetske lige Centar, koje je okupilo ekipe „Jezava“ iz Male Krsne, „Jezava“ iz Smedereva, „Eko Karp“ iz Mladenovca, „Smuđ“ iz Požarevca, „Bistro“ iz Velike Plane, „Dunavac“ iz Kostolca, „Smederevac“ iz Smedereva i „Kolubara“ iz Valjeva. Prvo mesto pripalo je valjevskoj „Kolubari“, dok su takmičari OSR „Smuđ“ u ukupnom plasmanu uprkos veoma jakoj konkurenciji uspeli da zauzmu peto mesto na tabeli.
Koristimo priliku da se u ime uprave i svih članova OSR „Smuđ“ zahvalimo Stefanu, Vukanu, Kosti i Djordju, ali i njihovom trenerskom timu, a naročito roditeljima, bez čije pomoći i podrške ne bismo uspeli da ostvarimo ovakve rezultate. Bistro!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *