СПОРТСКИ РИБОЛОВ: „СМУЂ“ НА ПОЕН ОД ШАМПИОНСКЕ ТИТУЛЕ

По прелепом и сунчаном дану, 12 октобра одржано је треће коло кадетске лиге у дисциплини пловак на језеру „Делиблато“.

Екипа ОСР“СМУЂ“, наступла је у мешовитом саставу од две девојчице и једног дечака.У сектору А на позицији 4 пецала је Миа Шарановић, у сетору Б на позицији 10 пецао је Никола Милисављевић и у сектору Ц пецала је Анђела Радосављевић на позицији 15. Сам почетак такмичења није обећавао, али, како је време пролазило, риба је била активнија тако да се у другом и трећем сату добро пецало. Такмичари који су имали адекватан прибор, дужину штапова, и они који су приметили промену положаја рибе на одређеној дубини и у складу с тим мењали тактику, имали су и резултат.

Доминантна риба на већини позиција био је цверглан, а поред цверглана пецала се деверика и крупатица.

Екипа ОСР“СМУЂ“ освојила је треће место а Никола Милисављевић друго појединачно и сребрну медаљу.

Тренутна ситуација на табели пред последње коло је веома занимљива: заостатак ОСР“СМУЂ“ са друге позиције за првом водећом екипом је један поен, тако да ће шампион бити одлучен у последњем колу на Марковачком језеру.

Иза такмичара стајали су искусни тренери и такмичари: Милан Станковић, Лепомир Ђорђевић, Никола Шарановић, Марија и Сале Лукић, који су својим знањем и саветима допринели да ова најмлађа направи овакав резултат и уђе у борбу за првака кадетске лиге.

Похвала  за организаторе и домаћине који су омогућили да све протекне у најбољем реду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *