СПОРТСКИ РИБОЛОВ: „СМУЂ“ НА СРЕДИНИ ТАБЕЛЕ

Током протеклог викенда одржано је прво и друго коло Српске лиге – центар, Екипно такмичење у лову на пловак било је месту Костолац на рукавцу Дунавац.

Пријављено је 8 екипа: „Турбина“ Вреоци, „Дунавац“ Костолац, „Језава“ Смедерево, „Језава“ Мала Крсна, „Млава“ Петровац, „Бистро“ Велика Плана, „Смедеревац“ Смедерево и ОСР „Смуђ“ Пожаревац.

Пожаревачки такмичари постигли су ове резултате:

Прво коло:

-Жељко Вуксић који је пецао у сектору Ц8 и имао је за четри сата пецања 2.235 грама, изборио је друго (2.) место у сектору.

Друго коло:

-Жељко Вуксић који је пецао у сектору Ц7 и имао је за четри сата пецања 1.300 грама, изборио је пето (5.) место у сектору.

Прво коло:

-Слободан Госта је пецао у сектору А4 и имао је за четри сата пецања на тешкој позицији 360 грама, изборио је пето (5.) место у сектору.

Друго коло:

-Слободан Госта је пецао у сектору А7 и имао је за четри сата пецања на тешкој позицији 620 грама, изборио је четврто (4.) место у сектору.

Прво коло:

-Стевица Станковић је пецао у сектору Б1 и имао је за четри сата пецања 585 грама рибе у травнатом делу воде, изборио је треће (3.) место у сектору.

Друго коло:

-Стевица Станковић је пецао у сектору Б7 и имао је за четри сата пецања 545 грама рибе у травнатом делу воде, изборио је пето (5.) место у сектору.

Несебичним залагањем и трудом, уз подршку тренера Лепомира Ђорђевића, Ивана Станојевића, Владимира Марковића, Радета Вуксића, Саше Радосављевића и младих пожаревачких такмичара  Николе, Анђелије и Косте,

После два кола, у генералном пласману ОСР „Смуђ“ заузима четврто (4.) место са укупно уловљеном рибом од 5.645 грама.

Пецају се још два кола.

Бистро…..

Председник ОСР „Смуђ“

С. Радосављевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *