СВЕТСКА ТРКА МИРА СТИЖЕ У ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ

Најдужа штафетна трка на свету Peace Run – Трка мира 2018, на деоници кроз Србију која води од границе са БиХ до румунске границе, проћи ће 18. маја и кроз Велико Градиште.
 
Трка креће са Сребрног језера, у 08,30 сатистазом поред Дунава и кроз центар града, до Трга Младена Милорадовића где је за учеснике и посетиоце од 09,00 сати организован културни програм и где ће их дочекати председник општине.
 
У трци могу да учествују сви, било да учеснике поздраве или се и сами укључе. Порука Трке мира је веома једноставна: ако можемо да трчимо заједно у миру и у хармонији, онда можемо и да живимо заједно у миру и у пријатељству!  Након Великог Градишта, учесници ће продужити за Голубац.
 
Peace Run подржавају Народна скупштина Србије и Олимпијски комитет Србије, а бакљу мира су до сада држали милиони људи широм света, међу њима и многи истакнути грађани света – председници држава, премијери, спортисти, уметници и остали.
 
Током проласка Трке кроз Велико Градиште, за саобраћај ће бити затворена улица Кнеза Лазара и Трг Младена Милорадовића, од 08,30 до 10,00 сати.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *