Такмичари „Смуђа“ поносно бране боје заставе Србије у 2020!

Такмичари Смуђа поносно бране боје заставе Србије у 2020: у лову пловком, категорија У20, лов мушицом, категорија сениори и категорија мастер лов пловком.

-Изборно државно првенство Србије у категорији – У20 пецање на пловак, ОСР „Смуђ“, Пожаревац ове године узео титулу државног првака Србије.
Генерални првак Србије ЖЕЉКО ВУКСИЋ поново репрезентативац Србије за 2020 годину.


-Мушичарска лига 2019.године, у појединачној конкуренцији за наслов Првака Србије и избор репрезентативаца Србије, ОСР „Смуђ“, донела је и ове године три места у репрезентацији Србије ловом мушицом. И то наша два такмичара Александар Мишић (четврти) и Милан Мартић (пети), уједно чине и петорку првог тима репрезентације Србије за међународна такмичења у 2020-тој години.


И трећи такмичар ОСР „СМУЂ“, Владимир Марковић, успео је да се као десети пласира у проширени састав репрезентације Србије лов мушицом. Поново потврдили упис као репрезентативци Србије као прошле године.
-Завршено је државно пренство Србије у спортском риболову пецање на пловак у конкуренцији мастерс до 65  година, наш такмичар Ивица Јовчић се такмичио у конкуренцији мастер у  генералном пласману био је пети (5) у конкуренцији од 14 такмичара, што му је обезбедило улазак у репрезентацију Србије.
ОСР „Смуђ“, поред јуниора Жељка Вуксића, сениора Александра Мишића, Милана Мартића и Владимира Марковића, добија још једног репрезентативца Србије – мастер Ивицу Јовчића.


Ово за град Пожаревац, клуб и Спортски Савез Града Пожаревца значи пуно, јер ће 5 наших чланова, спортских риболоваца, бранити боје своје земље у саставу репрезентације Србије!

Председник ОСР „Смуђ“

С. Радосављевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *