U POŽAREVCU OTVOREN REGIONALNI CENTAR BANKE POŠTANSKA ŠTEDIONICA

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица мр Бојан Кекић отворили су данас у Пожаревцу, у улици Чеде Васовића, нови Регионални центар и експозитуру те домаће државне банке.

То је шести регионални центар у структури Банке Поштанска штедионица и 178. експозитура у Србији.Регионални центар Банке Поштанска штедионица АД у Пожаревцу покриваће 18 експозитура Браничевског и Подунавског округа. На овај начин, по речима менаџмента Банке, Поштанска штедионица постигла је циљ нове, рационалне и функционалне организације своје пословне мреже.

Министар Ђорђевић сматра да домаће банке увек морају бити на првом месту, јер уколико се има здрава домаћа банка, онда је здрава и конкуренција. Како је рекао, велики број људи ослања се на Банку Поштанска штедионица.

– Захваљујући марљивом раду запослених, ми данас имамо сигурност када је у питању исплата, а захваљујући менаџменту, имамо могућност да је банка доступна на сваком кораку и да је грађанима присутпачна у сваком тренутку, истакао је између осталог министар Ђорђевић.

Кекић напомиње да ће овај Центар покривати читаву Источну Србију. Како је рекао, ову банку карактерише равномеран развој, а отварањем овог објекта Банка Поштанска штедионица биће још доступнија својим клијентима.

Отварању 6. Регионалног центра у Пожаревцу присуствовали су бројни сарадници и пријатељи Банке, градоначелник Пожаревца Бане Спасовић са сарадницима, директори пожаревачких и костолачких предузећа, установа…

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *